Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

';

Beoordeeld met 8.4/10 gebaseerd op 196 Beoordelingen. Lees alle beoordelingen.

Voor een goed begin!

Bedden Totaal

Cart:

0€ 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Algemene voorwaarden

Betalingen

Betalen bij BeddenTotaal is mogelijk door middel van; iDeal - Paypal - Meastro - Mastercard - Visacard, overschrijving of betalen bij aflevering. Al onze betalingen zijn SSL-beveiligd. Zie het groene balkje links op de URL balk.                                                          Sinds kort is er bij Beddentotaal ook de mogelijkheid achteraf te betalen via Afterpay.               

iDeal

In een paar stappen is de betaling gedaan:

U kiest iDEAL als betaalmethode.
U selecteert uw bank.
U komt direct in het internetbankieren van uw bank en logt in op de voor u bekende manier.
De gegevens van uw betaling zijn al ingevuld en u keurt de betaling goed.
U ontvangt direct een bevestiging van uw bank.
U keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

Paypal

PayPal is dé veilige manier om online te betalen zonder uw gegevens te delen.

Overschrijving

U kunt het te betalen bedrag vooraf overmaken op rekening NL80RABO0142121657 tnv Beddentotaal. Zodra dit bedrag is op onze rekening is bijgeschreven wordt uw kunnen wij tot levering overgaan.

Afleveren

Betaling bij aflevering is mogelijk maar wij vragen dan wel een minimale aanbetaling van 30% van het te betalen bedrag.Tevens wordt er dan € 12.50 rembours over dit bedrag berekend. Wilt u bij aflevering betalen, dan kan dit alleen contant bij de chauffeur gedaan worden. Cheques worden niet aangenomen. 

Levering

Waterbedonderdelen worden gratis door TNT bij u thuis bezorgd. Bedtextiel wordt vanaf €50,- gratis bezorgd per order.Daaronder (de € 50,- ) wordt een bedrag van 3,95 euro aan transportkosten berekend. Wilt u bij aflevering betalen dan komen er €12,50 aan Rembours kosten over het te betalen bedrag heen.  Het totale bedrag kan alleen contant bij de bezorger afgerekend worden. Minimaal 3 dagen van te voren wordt telefonisch of via een mail contakt met u gezocht voor het maken van een bezorgings datum.

Alle andere door ons te leveren goederen worden vanaf een bedrag van € 499,- Gratis bij u bezorgd. Zit u onder dit bedrag van € 499,- betaald u slechts € 29,95 aan transportkosten. Dit geld voor heel Nederland. Ook op de Waddeneilanden. Gezien deze lage en zelfs geen bezorgkosten leveren wij de goederen bij u af tot achter de eerste deur van uw flat of woning. 

Mocht onverhoopt op de afgesproken leveringsdatum op het aangegeven leveringsadres niemand aanwezig zijn om de bestelde goederen in ontvangst te nemen, zullen wij bij een volgende bezorging € 40,00 veertig euro in rekening moeten brengen. Dit geld uiteraard niet voor goederen bezorgd door Post.nl

Voor de bereikbaarheid van uw woning is het belangrijk dat wij tot op een afstand van max.50 meter van de goederen entree onze vrachtwagen kunnen parkeren.
Mocht dit onverhoopt door opgebroken straten of onvoorziene omstandigheden niet lukken , laat het ons dan weten voordat we hiermee geconfronteerd worden en daardoor extra kosten moeten berekenen.

Hoofdkussens, matrassen,dekbedden , dekbedovertrekken en hoeslakens kunnen, zodra ze uit de verpakking zijn gehaald, uit ethisch overweging en als bescherming van u als klant niet teruggestuurd of geruild worden.Mocht u onverhoopt artikelen willen terugsturen welke niet aan uw verwachting voldoen, mits deze nog onbeschadigd in de verpakking zitten,dan zal Beddentotaal hier geen probleem van maken.Wel zijn de eventueel te maken transportkosten voor uw eigen rekening. Zijn deze artikelen transportkostenvrij bij u aangeleverd en dus door Beddentotaal betaald dan zullen wij deze kosten alsnog bij het terugstorten van de aankoopsom van deze teruggestuurde artikelen moeten verrekenen.Vermelden van schade aan goederen via Post.nl geleverd ,de verkeerde niet bestelde goederen ontvangen en het niet content zijn met de geleverde goederen, dienen binnen 8 dagen na ontvangst te worden gemeld bij Beddentotaal.Dit kan via info@beddentotaal of het telefoonnummer vermeld op de website.Na deze periode zullen klachten betreffende deze order niet meer behandeld worden.Bij terecht vermelde schade en niet de juiste bestelde goederen hebben ontvangen zijn de te maken transportkosten, vica verca, uiteraard voor Beddentotaal.

Bij gratis bezorging worden bij ruiling ( Behalve dat de ruiling van artikelen door een leveringsfout van Beddentotaal moet geschieden ) en bij annulering van de door u bestelde en reeds bezorgde goederen, de door Beddentotaal gemaakte transportkosten alsnog in rekening gebracht

Garantie

Al onze produkten hebben 3 jaar garantie op basis van afschrijving Uitgezonderd zijn hier van aanbiedingen en artikelen uit de outletshop, hiervoor geld een1 jaar volledige garantie periode.

Bij een periode van 3 jaar:

In het 1e jaar is volledig gegarandeert
In het 2e jaar wordt 2/3 van de kosten vergoed van reparatie of vervanging
In het 3e jaar wordt 1/3 van de kosten vergoed van reparatie of vervanging

Niet onder garantie wordt niet verstaan:

Normale slijtage
Slijtage door vocht
Beschadigingen door verkeerd gebruik of hoe dan ook
Bij gebruik van ongeschikte/slechte bedbodems
Het nalaten van onderhoud bij waterbedden
Verkeerd gebruik van onderhoudsmiddelen,waspoeders en aanbevolen wastemperaturen
Matrashoezen en matrastijken
Alle artikelen welke verschijnselen van vocht vertonen

Mocht u aanspraak willen maken op deze garantie,dient u dit schriftelijk of per E mail bij BeddenTotaal te laten weten. BeddenTotaal kan desgewenst vragen een foto te sturen van het betreffende manco aan het door ons geleverde produkt. Vertoont het door u bij ons gekochte produkt bij aankomst gebreken,meld u dit dan binnen 24 uur per e-mail of telefoon. We zullen dan bij bewezen gebreken het artikel zo spoedig mogelijk vervangen dan wel repareren.

Ontbinding koopovereenkomst en retour goederen. De koper heeft gedurende 14 werkdagen na ontvangst van het artikel het recht de overeenkomst te ontbinden zonder opgave van redenen. Dit is echter geen op proef-periode’. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u samengestelde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten (dit geldt voor alle bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems). Alle annuleringen dienen schriftelijk aan Beddentotaal te worden doorgegeven. U dient in uw schriftelijke annulering uw volledige naam, telefoon- en ordernummer te vermelden. Ingeval van ontbinding dient het artikel onmiddellijk en verantwoord (dat wil zeggen: met zo min mogelijk risico op beschadiging) aan Beddentotaal te worden geretourneerd. Als de koper zijn bestelling van op maat bestelde artikelen zoals bedden, boxsprings, matrassen en lattenbodems wenst te annuleren tijdens de bestelperiode, ofwel voordat de goederen geleverd zijn, rekenen wij hiervoor 30% annuleringskosten (Volgens de CBW voorwaarden). b. De kosten voor het retourneren van de bestelling dienen te worden voldaan door de koper.  Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Beddentotaal zijn voor verantwoording en rekening van de klant. Nadat de koper een beroep heeft gedaan op de ontbinding en de bestelling retour is ontvangen en deze voldoet aan de genoemde voorwaarden, zal Beddentotaal binnen 14 dagen het aan de koper verschuldigde bedrag terug betalen. Terugbetaling wordt gedaan op de door de koper opgegeven bank- of girorekening.

Schademelding

De koper of ontvanger van de ontvangen goederen moet zo snel mogelijk na levering van de bestelde artikelen controleren of Beddentotaal de overeenkomst correct is nagekomen en verplicht zich meteen, teminste binnen twee werkdagen na levering, Beddentotaal schriftelijk in kennis te stellen van de eventuele geconstateerde gebreken.Bij het niet na komen van voorgaande is Beddentotaal gevrijwaard van alle eventuele gevolgen en onkosten.

Controle uiterlijke schade ontvangen goederen

 Indien bij aflevering van zaken beschadigingen worden geconstateerd, dient door de afnemer op het ontvangstbewijs aantekening van de beschadiging te worden gemaak . Indien bij aflevering geen gelegenheid bestaat om eventuele beschadigingen aan de geleverde zaken te constateren, dient dit door de afnemer op het ontvangstbewijs te worden vermeld. Het verdient sterke aanbeveling uiterlijk waarneembare beschadigingen binnen twee werkdagen na aflevering bij de ondernemer te melden.Het verdient sterke aanbeveling voor het tekenen van het ontvangstbewijs van de bij u aangeleverde goederen deze grondig te controleren op uiterlijk waarneembare schade. Mocht na het tekenen van dit ontvangstbewijs achteraf toch uiterlijk waarneembare schade worden opgemerkt , vervalt elk recht op enige vergoeding voortvloeiend uit deze schade.Verborgen gebreken en klachten op temijn vallen gewoon onder de garantie voorwaarden zoals deze worden beschreven

Bij gratis bezorging worden bij ruiling ( Behalve dat de ruiling van artikelen door een leveringsfout van Beddentotaal moet geschieden ) en bij annulering van de door u bestelde en reeds bezorgde goederen, de door Beddentotaal gemaakte transportkosten alsnog in rekening gebracht

 Overmacht

In geval van overmacht is Beddentotaal niet gehouden haar verplichtingen ten opzichte van de koper na te komen, en kan de verplichting uitgesteld worden voor de duur van de overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke buiten haar wil onafhankelijke omstandigheid, waardoor de nakoming van haar verplichtingen jegens de koper geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd. Tot die omstandigheden behoren onder meer stakingen, brand, bedrijfsstoringen, energiestoringen, niet of niet-tijdige levering van toeleveranciers of andere ingeschakelde derden. Tevens wordt onder overmacht verstaan storingen in een internet en telefoon verbinding.