';

Beoordeeld met 8.4/10 gebaseerd op 196 Beoordelingen. Lees alle beoordelingen.

Voor een goed begin!

Bedden Totaal

Cart:

0€ 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Alles over bedbodems

Kwaliteits bedbodems - lattenbodems bij Beddentotaal.nl! Laag in prijs.

Lattenbodems zijn niet meer weg te denken uit een bed. Was men vroeger tevreden met een harde plankenbodem als bedbodem ,nu is dat totaal veranderd.Na de planken kwam de Vlavro bedbodem een houten frame met daarop een gaten board hard en alleen geschikt voor binnenveringsmatrassen en pocketveringmatrassen.Hierna de spiraalbodem een stalen netwerk in een metalen frame geschikt voor elke matras.Ook nu nog steeds zeer gewild En dan nu de meest toegepaste bedbodem, de verende lattenbodem.  

Deze heeft meestal gebogen latten van gelaagd beukenhout en het raamwerk kan van staal of van gelaagd beukenhout zijn. Bij eenvoudige lattenbodems liggen 16 latten op het frame in plastic houders. Bij de betere bedbodems vinden we 28 latten twee aan twee in rubber houders. Bij topkwaliteiten "zweven"de latten boven het frame waardoor je geen harde randen meer hebt. Ook heeft de bedbodem dan een verstevigde middensector en schoudercomfortzone.Er zijn tegenwoordig zelfs al lattenbodems met 42 latten.  Als variaties kennen we de vlakke bedbodem, de handverstelbare bedbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems. Niet geschikt voor pocketveermatrassen en bonelveringmatrassen zijn de bedbodems waar de afstand tussen de latten meer dan 3 cm bedraagt.Lattenbodems niet weg te denken uit een bed.

Was men vroeger tevreden met een harde plankenbodem als bedbodem ,nu is dat totaal veranderd.Na de planken kwam de Vlavro bedbodem een houten frame met daarop een gaten board hard en alleen geschikt voor binnenveringsmatrassen en pocketveringmatrassen.Hierna de spiraalbodem een stalen netwerk in een metalen frame geschikt voor elke matras.Ook nu nog steeds zeer gewild En dan nu de meest toegepaste bedbodem, de verende lattenbodem.   Deze heeft meestal gebogen latten van gelaagd beukenhout en het raamwerk kan van staal of van gelaagd beukenhout zijn. Bij eenvoudige lattenbodems liggen 16 latten op het frame in plastic houders.

Bij de betere bedbodems vinden we 28 latten twee aan twee in rubber houders. Bij topkwaliteiten "zweven"de latten boven het frame waardoor je geen harde randen meer hebt. Ook heeft de bedbodem dan een verstevigde middensector en schoudercomfortzone.Er zijn tegenwoordig zelfs al lattenbodems met 42 latten.  Als variaties kennen we de vlakke bedbodem, de handverstelbare bedbodems en elektrisch verstelbare lattenbodems.Niet geschikt voor pocketveermatrassen en bonelveringmatrassen zijn de bedbodems waar de afstand tussen de latten meer dan 3 cm bedraagt.Beddentotaal verkoopt van de firma Bast Duitse fabrikant dus kwaliteit, de volgende modellen de Rubin als vaste lattenbodem, verstelbare lattenbodem en elektisch verstelbare bodem. De Diamant ook de vaste lattenbodem, de verstelbare lattenbodem en de elektrisch verstelbare bodem.Van de Premiflex de vaste lattenbodem en de verstelbare bodem.Voor de tempoer, nasaschuim of traagschuimmatrassenheeft Beddentotaal nog de schotelbodem Spectra. Als speciale elektisch verstelbare bodems levert Beddentotaal de Energy met zijn 7 zones .Als pronkstuk de Elegance met ook 7 lichaamzones en draadloze radiografische afstandbediening  tevens een noodstroom voorziening bij onverwachte netstroom uitval.Cru gezegd u valt niet als een baksteen naar beneden.Voor spiraalbodems kan u ook bij ons terecht wij voeren het kwaliteitsmerk Avek. Al deze bedbodems worden u van harte aanbevolen door bedbodemverkoop Beddentotaal.

Beddentotaal    bedbodemverkoop    Avekdealer  bedbodemspecialist  lattenbodemverkoop Elektrische bedbodemverkoop. Bij Beddentotaal altijd aanbiedingen

Klik hier voor een bezoekje aan onze bedbodems.