Wegens vakantieperiode worden nieuwe bestellingen na 12 augustus weer in behandeling genomen. Bedankt voor uw begrip en een fijne vakantie!

';

Beoordeeld met 8.4/10 gebaseerd op 196 Beoordelingen. Lees alle beoordelingen.

Voor een goed begin!

Bedden Totaal

Cart:

0€ 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

Dunlopillo hoofdkussens

Dunlopillo kussens in de uitvoering Serenity de Supercomfort en de Medium zijn de meest gewilde talalay latex hoofdkussens van Dunlopillo. Door hun kwaliteit en ligcomfort al sinds jaren een populair kussen bij vele mensen. Waarbij een groot aantal onder hun zelfs al het 3e of 4e Dunlopillo kussen over een tijdbestek van een 30 jaar in gebruik hebben.Het Dunlopillo Serenity kussen wordt vaak gebruikt door de dames onder ons en de spcefieke buikslapers. De Serenity is iets soepeler en wat platter. Het Dunlopillo Supercomfort kussen is vrijwel geschikt voor iedereen.Om de kwaliteit van het Dunlopillo nog eens te onderstrepen is het feit dat de Dunlopillo latex kussens een aantal keren als beste aankoop door de  consumentenbond werden getest.De Dunlopillo hoofdkussens vind u goedkoop bij de Dunlopillo dealer en specialist in Dunlopillo kussens Beddentotaal.De afmetingen van de Dunlopillo kussens zijn 50 x 70 cm.

Klik hier voor het bestellen van de Dunlopillo kussens

Dunlpillo kussens Serenity de Supercomfort en de Medium zijn de meest verkochte talalay latexkussens aller tijden, nu kopen bij Dunlopillo dealer en Dunlopillo kussenverkoop Beddentotaal