Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

';

Beoordeeld met 8.4/10 gebaseerd op 196 Beoordelingen. Lees alle beoordelingen.

Voor een goed begin!

Bedden Totaal

Cart:

0€ 0,00
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

vanLandschootmatrassen

5 jaar garantie op uw Van Landschoot matras aangekocht bij pocketveringmatrasverkoop Beddentotaal.

Van Landschoot matrassen

Van Landschoot matrassen levert aan Bedden Totaal matrassen met 2 tot 5 jaar garantie, een Van Landschoot matras staat voor een lage prijs matras en kwaliteit.

Er zijn diverse soorten Van Landschoot matrassen:

Van Landschoot pocketveringmatras

Van Landschoot pocketveringmatrassen zijn er in verschillende uitvoeringen:

Van Landschoot matrassen in de webshop van Beddentotaal.

In de webshop van Bedden Totaal matrasverkoop vind u de Van Landschoot koudschuimmatrassen, de polyethermatrassen, speciaal goedkope polyethermatrassen. Van Landschoot traagfoammatrassen ook wel NASA-matrassen genoemd of de Van Landschoot viscomatrassen en de Van Landschoot latexmatrassen.

Bekende matrassen van Van Landschoot geleverd door matrasverkoop Beddentotaal zijn

De van Landschoot matrassen , de bekende Van Landschoot Bodypur-matras  en de Van Landschoot Bodyspring-matras . Bij Van Landschoot matrassen vind je matrassen met garantie, anti-huismijtmatrassen en anti-allergiematrassen.

Het Van Landschoot binnenveringmatras Bonell XXL en het Van Landschoot pocketveringmatras Saturnus zijn uitermate geschikte matrassen voor iets zwaardere mensen. Van Landschoot levert ook het Medicaform pocketveringmatras en de Medica Plus pocketveringmatras.Nieuw bij Beddentotaal de Messina een stevig pocketveringmatras, zeer robuust

Oplegmatrassen: toppers en splittoppers

Nog te noemen: de Van Landschoot oplegmatrassen ofwel toppers uitgevoerd in de materialen comfortschuim (polyether), koudschuim, traagfoam en latex. De Van Landschoot splittoppers zijn oplegmatrassen voor verstelbare boxsprings en verstelbare bedbodems.

Bedden Totaal matrasverkoop levert ook de aanbiedingen zoals de Monte Carlo pocketveringmatras en de Optima koudschuimmatras.

Kortom: BeddenTotaal matrasverkoop is uw matrassenspecialist, voor een vakkundig advies voor het juiste matras. Alle matrassen zijn van uitstekende kwaliteit en toch zeer scherp geprijsd. Samen met Van Landschoot is Bedden Totaal de ideale matrassenleverancier en matrassenadviseur. Klik hier voor een bezoekje aan de vanLandschoot matrasfabriek.